Impresszum

A Ceruzababot kitalálta, elültette, kapálgatja, locsolja, itatja, táplálja, életben tartja, szüreteli, megfőzi, megsüti, fényképezi, megrágja, megeszi, megírja, elolvassa, szerkeszti, átbeszéli, elaltatja, felébreszti és ébren tartja:

Antal Viktória

Instagram

Facebook

…mivel már többen kértetek rólam egy kicsivel több információt (igen, ezt az oldalt egyedül készítem) ezért gondoltam bővítem ezt a menüpontot is. Nos, a negyvenes éveim elején járó, grafomániás nő vagyok, ez az én hobbi oldalam, de a “valóságban” is írásból élek. Az utóbbi években leginkább egészségügyi területen mozogva – ami időnként meglátszik a Ceruzabab Életmód rovatán is – de voltam napilapos, hetilapos, gasztro és regionális újságíró, írtam nyomtatott és online lapoknak, de mindig alaposan elkerültem a bulvárt. Egy időben dolgoztam játékfejlesztő grafikusként is, de ez elsősorban a férjem területe, nem az enyém.

A magánéletemben három pasival élek együtt, de ne gondoljatok semmi pikánsra: két tizenéves gyerek + a már említett férj. A kisebb fiamról 2011 őszén (2,5 évesen) derült ki, hogy gluténérzékeny, ami alapvetően átalakította a teljes életmódunkat. Nem volt egyszerű, de miután létrehoztam a facebookon egy témába vágó csoportot, együtt egyből sokkal könnyebb lett. Bár a csoportot – ami időközben kis hazánk legnagyobb gluténmentes témájú közössége lett – már régen más vezeti, “mezei” tagként még most is gyakran látogatom. Sok új barátra leltem ott.

Imádom a havat, meg a snorkerelést (tudjátok, a búvárpipás búvárkodást), de soha nem próbáltam még együtt a kettőt 😀 Miről írjak még…? Ó, igen, már tudom! Nem egyszer kaptam a facebook oldalamon olyan kommentet, hogy könnyű lehet nekem sütni-főzni, biztos nagy konyhám van, kicsiben ilyeneket nem lehet. Dehogynem. Mi egy kis, csepeli lakótelepi lakásban élünk a családommal, a konyhám nagyjából 4 nm-es, tehát mindenkinek szeretném jelezni: ez nem kifogás! 🙂

Jó nézelődést kívánok az oldalon 🙂

Viki