JÁTÉK❗ Ha szeretnéd megnyerni valamelyik általam tervezet, egyedileg készíttetett bögrét, nincs más dolgod, mint LÁJKOLNI a ceruzabab facebook oldalát, majd KOMMENTBEN jelezni, hogy melyiket nézted ki magadnak.

Ha pedig (biztos, ami biztos alapon) a termékeket inkább megvásárolnád – már csak néhány darab elérhető, több pedig nem készül belőlük! – katt erre a linkre, ahol más mentes ajándékot is találhatsz, illetve bővebb információt is a bögrékről is:

https://www.facebook.com/pg/ceruzabab/photos/?tab=album&album_id=247758802515514

A játék november 25-én vasárnap, 18 órakor zárul, közvetlenül utána eredményhirdetés.

Részletes játékszabályok itt: http://www.ceruzabab.hu/nyeremenyjatek1/

#jatek #nyeremnyjatek

 
Részletes játékszabályok: Nyereményjáték-szabályzat-2018 nov
http://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2018/08/bögrék-1024x484.jpghttp://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2018/08/bögrék-250x250.jpgAntal ViktóriaszínesJÁTÉK❗ Ha szeretnéd megnyerni valamelyik általam tervezet, egyedileg készíttetett bögrét, nincs más dolgod, mint LÁJKOLNI a ceruzabab facebook oldalát, majd KOMMENTBEN jelezni, hogy melyiket nézted ki magadnak. Ha pedig (biztos, ami biztos alapon) a termékeket inkább megvásárolnád – már csak néhány darab elérhető, több pedig nem készül belőlük! – katt erre...Gasztronómia, életmód és ami még belefér