Szeretek mindenféle mártogatós krémeket gyártani, mert változatosan elkészíthetőek, ráadásul a fő hozzávaló mindig valamilyen alapanyag. Nem utolsó sorban pedig a családom is nagyon szereti ezt a fajta ennivalót.


A tonhalkrémnek is ezerféle változata van,össze lehet keverni gyakorlatilag bármivel, amit szeretünk és illik hozzá. Van, aki csak simán kiborítja egy tálba a konzervdobozból a halat és a saját levével/olajával/szószával nyomkodja össze vagy ehelyett majonézzel, mustárral, tejföllel, joghurttal keveri el, de én ebből is – akárcsak az avokádókrémből  – a vajkrémes változatot szeretem a legjobban.

Leöntöm az halról az alapot, amiben van, majd fogok valamilyen vajkrémet – lehet natúr vagy fűszeres – és azzal dolgozom össze. Teszek hozzá még citromlevet, apróra vágott hagymát, kaprot és ha szükségét érzem, akkor némi sót is. Elkészítem, hagyom állni néhány órát és már ehető is. Ennyi. Egyszerű és roppant finom.


http://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2018/03/tonhalkrem-1-1024x634.jpghttp://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2018/03/tonhalkrem-1-250x250.jpgAntal Viktóriaelőétel, leves, salátahal,tonhalkrémSzeretek mindenféle mártogatós krémeket gyártani, mert változatosan elkészíthetőek, ráadásul a fő hozzávaló mindig valamilyen alapanyag. Nem utolsó sorban pedig a családom is nagyon szereti ezt a fajta ennivalót. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || ).push({});Gasztronómia, életmód és ami még belefér