ÜNNEPI NYEREMÉNYJÁTÉK❗ Ha szeretnéd megnyerni valamelyik általam tervezet, egyedileg készíttetett mentes témájú ajándékot, nincs más dolgod, mint átlapozni a komplett albumot, LÁJKOLNI a ceruzabab facebook oldalát, majd KOMMENTBEN jelezni, hogy melyiket ajándékot nézted ki magadnak.

Ha pedig (biztos, ami biztos alapon) a termékeket inkább megvásárolnád – már csak néhány darab elérhető, több pedig nem készül belőlük! – katt a ceruzabab facebook oldalára, írj üzenetet, hogy privát megbeszélhessük a részleteket.

A játék december 6-án csütörtökön, 18 órakor zárul, közvetlenül utána eredményhirdetés.

Részletes játékszabályok itt: http://www.ceruzabab.hu/nyeremenyjatek2/

#jatek #nyeremnyjatek

 
Részletes játékszabályok:
http://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2017/11/nyeremenyjatek-nov-14-1024x614.jpghttp://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2017/11/nyeremenyjatek-nov-14-250x250.jpgAntal ViktóriaszínesÜNNEPI NYEREMÉNYJÁTÉK❗ Ha szeretnéd megnyerni valamelyik általam tervezet, egyedileg készíttetett mentes témájú ajándékot, nincs más dolgod, mint átlapozni a komplett albumot, LÁJKOLNI a ceruzabab facebook oldalát, majd KOMMENTBEN jelezni, hogy melyiket ajándékot nézted ki magadnak. Ha pedig (biztos, ami biztos alapon) a termékeket inkább megvásárolnád – már csak néhány darab elérhető,...Gasztronómia, életmód és ami még belefér