Időpont: augusztus 25-27.

Első alkalommal szerveznek találkozót a márka szerelmesei Cegléden, ahova várnak minden autó őrültet, legyen az léghűtéses, vizes, esetleg csak a bicajára felfestet VW jeles rajongó.

A program szervezőinek, azaz a VWándor Túrának nem titkolt célja, hogy új barátságok szülessenek, eszmecserék folyjanak az élet nagy, hengerfejes dolgairól és mindenki azért menne, hogy három napon át jól érezze magát.A találkozón lesz többek között nyárson sütögetés, valamit Volkswagen Macsó Verseny is, amire minden kemény, teljesíteni vágyót várnak, hogy megmérettesse magát.

Bővebb információk az esemény facebook oldalán: Ceglédi Volkswagen Feszt
https://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2017/08/picik.pnghttps://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2017/08/picik-250x250.pngAntal Viktóriaszínesauto,fesztival,programIdőpont: augusztus 25-27. Első alkalommal szerveznek találkozót a márka szerelmesei Cegléden, ahova várnak minden autó őrültet, legyen az léghűtéses, vizes, esetleg csak a bicajára felfestet VW jeles rajongó. A program szervezőinek, azaz a VWándor Túrának nem titkolt célja, hogy új barátságok szülessenek, eszmecserék folyjanak az élet nagy, hengerfejes dolgairól és mindenki...Gasztronómia, életmód és ami még belefér