Egy nagyon egyszerű, klasszikus, amit sokan szeretnek. Én is. Sajnos. Tudom, a malacokat is kukoricával hizlalják, de időnként akkor is eszem és kész, az vessen rám követ, aki nem. Illetve… Meggondoltam, inkább kukorica csutkát vessen rám, azzal alacsonyabb a sérülési kockázat. (Igen, most elképzeltem, hogy kilépek az ajtón és már lesben állnak páran, kezükben a csutkával).
Hozzávalók:
1 kis dobozos tejföl
kb. negyed tejföl-mennyiségnyi majonéz
1-2 teáskanál mustár
1-2 teáskanál porcukor
1 csipet bors
1 csipet só
0,5 kávéskanál citromlé
+1 doboz konzerv kukorica
A mennyiségek tényleg ízlés szerintiek, keverjük, kavarjuk, kóstoljuk, aztán ha ízlik, keverjük hozzá a kukoricát is és gyakorlatilag már készen is vagyunk. Ennyi. És most lehet dobálni annak, aki nem szereti. De kérlek, csak finoman, a kezemet pedig kíméljétek, nekem az a munkaeszközöm.
Ha tetszett a bejegyzés, kövesd figyelemmel a facebook oldalam is. Katt IDE!