Málnás, meggyes, csokis, nutellás, barackos muffint készítettem, egy alaptésztát variálva, hogy mindenki találjon a saját kedvére valót.

Hozzávalók:

2 bögre liszt (én most gluténmentes Mester lisztkeveréket használtam, de más süteményliszt vagy akár rizsliszt is jó hozzá)
3/4 bögre olaj
fél bögre cukor
1 bögre tej (én most rizstejet használtam)
fél csomag sütőpor (6 g)
vanília (cukor/aroma/eszencia/kikapart belső)
2 db tojás

Az elkészítése roppant egyszerű, mindent keverjünk ki, majd tegyük papírral bélelt muffin formába. Én úgy készítettem, hogy először csak félig pakoltam tésztával, és már abba is rejtettem ezt azt, aztán letakartam és újra dugdostam bele gyümölcs vagy csokidarabkákat (kivéve a nutellásnál, annak csak a közepébe tettem egy kanál mogyorókrémet). Lehet persze vegyesen is készíteni, hogy egy sütin belül legyen minden, de én most nem úgy csináltam.

Amikor elkészültem, 180 fokos sütőben készre sütöttem.https://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2018/08/muffin3-1024x639.jpghttps://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2018/08/muffin3-250x250.jpgAntal Viktóriadesszert, pékárucsokoládé,gyümölcs,muffin,nutella   Málnás, meggyes, csokis, nutellás, barackos muffint készítettem, egy alaptésztát variálva, hogy mindenki találjon a saját kedvére valót. Hozzávalók: 2 bögre liszt (én most gluténmentes Mester lisztkeveréket használtam, de más süteményliszt vagy akár rizsliszt is jó hozzá) 3/4 bögre olaj fél bögre cukor 1 bögre tej (én most rizstejet használtam) fél csomag sütőpor (6 g) vanília (cukor/aroma/eszencia/kikapart...Gasztronómia, életmód és ami még belefér