Nagyon finom puha, lágy gofrit sütöttem MIMEN lisztből, de mivel nálunk “csak” a glutén tiltólistás, így nem a zacskón található recept szerint készítettem el, hanem tejjel és tojással, illetve még itt-ott máshol is változtattam az ajánláshoz képest.



Hozzávalók (kb. 6-8 db-hoz):

250 g MIMEN gofri – amerikai palacsinta lisztkeverék
100 g olvasztott vaj
150 g cukor
vanília (kikapart belső/kivonat/aroma)
1 kk citromhéj (el is hagyható)
1 tk citromlé
5 g útifűmaghéj
175 ml tej
1 db tojás

Keverjük össze az összes hozzávalót, majd kiolajozott gofri sütőben süssük ki. Ennyi, nem is bonyolítanám tovább 🙂 Kóstoltátok már a sós gofrit? Sonkával, hagymával, avokádóval, cukor helyett zöld fűszerekkel, vagy amivel szeretnétek? A részleteket nézzétek meg ITT.



http://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2019/02/gofri1-1024x716.jpghttp://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2019/02/gofri1-250x250.jpgAntal Viktóriadesszert, pékárugofri,mimenNagyon finom puha, lágy gofrit sütöttem MIMEN lisztből, de mivel nálunk 'csak' a glutén tiltólistás, így nem a zacskón található recept szerint készítettem el, hanem tejjel és tojással, illetve még itt-ott máshol is változtattam az ajánláshoz képest. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || ).push({});Gasztronómia, életmód és ami még belefér