Ez egy olyan gasztroajándék, amit ezerféleképpen el lehet készíteni. Gyakorlatilag nem kell hozzá más, csak egy süti recept, aminek a száraz hozzávalóit rétegezzük egy üvegben, majd ráírjuk a nevét, azt, hogy mit kell még a megajándékozottunknak hozzátenni, valamint, hogy készítse el. Én most kétfélét csináltam, egy muffint és egy kekszet.



Kakaós-pillecukros muffin

Amit az üvegbe töltöttem:

150 g liszt (én gluténmentesen rizslisztet és gluténmentes süti lisztkeveréket használtam vegyesen (szerintem bármelyik márka jó))
100 g barna cukor
0,5 cs sütőpor
30 g kakaópor
20 g pillecukor összevagdalva

Amit az üvegre írtam:

“Adj hozzá 2 db tojást, 10 dkg vajat, keverd össze és süsd készre 180 fokon muffin formákban.”

Aszalt gyümölcsös-mandulás keksz

Amit az üvegbe töltöttem:

250 g liszt (én gluténmentesen rizslisztet és gluténmentes süti lisztkeveréket használtam vegyesen (szerintem bármelyik márka jó))
150 g cukor
5 g apró(ra vágott) aszalt gyümölcs
30 g szeletelt mandula
0,5 cs sütőpor
2 cs vaníliás cukor

Amit az üvegre írtam:

“Adj hozzá 2 db tojás, 15 dkg vajat, formázz kekszeket és süsd készre 180 fokon.”



http://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2018/12/suti-befott-1-1024x554.jpghttp://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2018/12/suti-befott-1-250x250.jpgAntal Viktóriadesszert, pékárukeksz,muffin  Ez egy olyan gasztroajándék, amit ezerféleképpen el lehet készíteni. Gyakorlatilag nem kell hozzá más, csak egy süti recept, aminek a száraz hozzávalóit rétegezzük egy üvegben, majd ráírjuk a nevét, azt, hogy mit kell még a megajándékozottunknak hozzátenni, valamint, hogy készítse el. Én most kétfélét csináltam, egy muffint és egy...Gasztronómia, életmód és ami még belefér