Csirkemell sajtos-hagymás ropogós panírban

Csirkemell sajtos-hagymás ropogós panírban

  

Sejtettem, hogy finom lesz, de hogy ennyire, azt én se hittem volna. Belül puha, kívül ropogós, sajtos, sós, hagymás panír, ami még az ünnepi asztalokon is bőven megállja a helyét. Nagyon sokszor fogok még ilyet csinálni, az egyszer biztos.

Hozzávalók:

4-6 szelet csirkemellfilé
1 db tojás
1 ek tejszín vagy tej (növényi is lehet)
5-10 dkg reszelt sajt
1 pici reszelt fej lila hagyma (lehet vörös is)
só, bors
liszt (esetemben: kukorica)
natúr kukoricapehely

A hozzávalókat – a csirkemellen, liszten és kukoricapelyhen kívül – keverjük jól össze egy tálban. A csirkemellet sózzuk, majd először lisztbe, aztán a tojásos keverékbe, végül a kézzel (vagy zacskóban) kissé összetört kukoricapehelybe forgassuk.

Tegyük olajjal kent sütőpapírral bélelt tepsibe és süssük 180 fokon készre a sütőben. Én van, hogy félúton megfordítom, de ez igazából nem is lényeges. A másik 36 féle panírt kipróbáltad már?

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd figyelemmel a facebook oldalam is. Katt IDE!





Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .