Ez a linzertészta azért jó, mert nem csak roppant könnyű vele dolgozni, hanem mert nagyon jó állagú – ráadásul nagyon sokáig! – illetve roppant finom is. Nem véletlen tehát, hogy ugyanezt a tésztát használom előszeretettel a kedvenc mákos rudamhoz is, a pontos receptet lásd: ITT

Most Alfamix-rizsliszt keverékéből készítettem el, házi eper, szeder és narancslekvárral töltöttem meg. Tipp: csináljunk a tészta egyik feléből linzert, a másikból mákos rudacskákat és máris két legyet ütünk egy csapásra.



http://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2017/12/linzer-1-1024x828.jpghttp://www.ceruzabab.hu/wp-content/uploads/2017/12/linzer-1-250x250.jpgAntal Viktóriadesszert, pékáruglutenmentes,lekvár,linzer  Ez a linzertészta azért jó, mert nem csak roppant könnyű vele dolgozni, hanem mert nagyon jó állagú – ráadásul nagyon sokáig! – illetve roppant finom is. Nem véletlen tehát, hogy ugyanezt a tésztát használom előszeretettel a kedvenc mákos rudamhoz is, a pontos receptet lásd: ITT Most Alfamix-rizsliszt keverékéből készítettem el,...Gasztronómia, életmód és ami még belefér